Tel. 040 - 230 69 20

Categorie: Praktijkondersteuners scholingen

Leiding geven aan digitalisering, maandag 27 november 2023 – VIP ambassadeurs

27 september 2023

Betere digitale vaardigheden zorgen ervoor dat je efficiënter en sneller kan werken zodat je tijd en ruimte overhoudt voor de patiënten die jou hard nodig hebben. Daarnaast levert het je rust en werkplezier op. Maar hoe motiveer je zorgverleners om hun digitale vaardigheden te verbeteren? Wat is jouw rol als VIP-ambassadeur hierin? En hoe zorg je als VIP-ambassadeur voor borging in processen? Met deze training willen we je daarbij op weg helpen.

PoZoB vindt het belangrijk dat alle VIP ambassadeurs deelnemen aan deze training. Daarom stelt PoZoB vanuit de projectgelden een bedrag beschikbaar om de overuren van deze training te vergoeden. Na de training zijn de uren te boeken in TimeChimp onder de code digitalisering.

Leiding geven aan digitalisering, maandag 20 november 2023, stafmedewerkers

27 september 2023

Betere digitale vaardigheden zorgen ervoor dat je efficiënter en sneller kan werken zodat je tijd en ruimte overhoudt voor de patiënten die jou hard nodig hebben. Daarnaast levert het je rust en werkplezier op. Maar hoe motiveer je zorgverleners om hun digitale vaardigheden te verbeteren? Wat is jouw rol als leidinggevende of stafmedewerker hierin? Hoe past digitalisering en zorgtechnologie in bestaande en nieuwe zorgprocessen? En hoe zorg je als leidinggevende/stafmedewerker voor borging in processen? Met deze training willen we je daarbij op weg helpen.

* PoZoB vindt het belangrijk dat alle genodigde stafmedewerkers deelnemen aan deze training. Daarom stelt PoZoB vanuit de projectgelden een bedrag beschikbaar om de overuren van deze training te vergoeden. Neem je aan deze training deel buiten je reguliere werktijd? Neem dan contact op met Ilona Senders via i.senders@pozob.nl. De overuren zullen vervolgens te boeken zijn in TimeChimp onder de code digitalisering.

Reanimatietraining dinsdag 7 november 2023, POH

27 september 2023

De opzet van deze training is opgesplitst in een theoriemodule, via e-learning, en het praktijkdeel. Je mag hiervoor 3 uur (indien nodig; gaat wel af van de scholingsuren) voor de theoriemodule en 1,15 voor het praktijkdeel declareren.

Blijf op de hoogte

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?