Tel. 040 - 230 69 20

Werving en selectie

Overweeg je jouw huisartspraktijk uit te breiden met een praktijkondersteuner? Dan zoekt PoZoB een geschikte kandidaat voor jou. Onze manager praktijkondersteuning komt langs op de praktijk om persoonlijk kennis te maken en het profiel voor de praktijkondersteuner  te bespreken. Daarna starten we een wervingsprocedure, o.a. via advertenties op www.brabantzorg.net, en maken we een voorselectie.

Selectie op basis van opleiding, ervaring én persoonlijkheid

Bij de voorselectie letten we niet alleen op het opleidingsniveau en de werkervaring van de sollicitant. We kijken ook naar de persoonlijkheid van de kandidaat. Past zij/hij in jouw praktijk? Je ontmoet meerdere kandidaten en kiest zelf degene die het beste bij jou en jouw praktijk past. Je bent natuurlijk vrij om ook zelf kandidaten voor te dragen.

Begeleiding en jaarlijkse beoordeling praktijkondersteuners

Vanaf de eerste dag begeleiden wij de praktijkondersteuner. We helpen haar om zich te ontwikkelen op vakinhoudelijk en communicatief vlak. Ook beoordelen wij de POH’er jaarlijks op de kwantiteit en kwaliteit van haar/zijn prestaties. Omdat jij de POH’er dagelijks aanstuurt, ben je ook bij dit gesprek aanwezig. Jouw oordeel telt zwaar mee in de totale beoordeling.

De voordelen van praktijkondersteuning

Lees meer over de voordelen van praktijkondersteuning. Wil je meer informatie? Bel 040 – 230 69 20 of stuur een e-mail aan info@pozob.nl.

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?