Tel. 040 - 230 69 20

Stagelopen bij PoZoB

Volg je de opleiding ‘PraktijkOndersteuner Huisartsenpraktijk’ aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven? En ben je op zoek naar een stageplaats? Bel PoZoB en maak een goede kans op een stageplek bij één van de 200 huisartsenpraktijken die lid zijn van onze zorggroep. Vele stagiair(e)s gingen je voor en beleefden een leerzame, succesvolle stageperiode. Bovendien leidt een stage bij PoZoB regelmatig tot een vast dienstverband.
Wat houdt stagelopen bij PoZoB in?

Jaarlijks stellen we 3 tot 4 stageplaatsen beschikbaar. De stages starten, afhankelijk van de start van de opleiding, in maart en/of september. Je loopt gedurende 12 maanden wekelijks 12 uur stage bij een huisartsenpraktijk in Zuidoost-Brabant of Noord-Limburg. Je stageperiode ziet er zo uit:

  • Fase 1 (1 maand) : Introductie PoZoB (voorafgaand aan de werkelijke stage)
  • Fase 2 (2 maanden) : Meekijken bij het spreekuur en kennis opdoen
  • Fase 3 (3 maanden) : Oefenen / voorbereiding zelfstandig spreekuur
  • Fase 4 (6 maanden): Zelfstandig werken (onder begeleiding)

De duur en inhoud van de fasen zijn afhankelijk van je vooropleiding en voorkennis. Tijdens de 4 fasen voer je ook algemene, medisch-inhoudelijke en managementtaken uit.

Stagevergoeding

Je ontvangt een vergoeding van € 100,- bruto per maand op basis van een fulltime stage-overeenkomst. Leidt de stage tot een indiensttreding? Dan ontvang je bovendien een eenmalige tegemoetkoming in je studiekosten van € 500,- bruto. Daarnaast mag je gratis gebruik maken van onze nascholingen.

Stagebegeleiding

In de eerste maand vindt een startgesprek plaats met de stagebegeleider en de coach van de hogeschool. Vervolgens wordt elke fase met een evaluatiegesprek afgesloten. Tijdens de gehele stage is volop ruimte voor wederzijdse terugkoppeling tussen stagiair(e) en stagebegeleider.

Solliciteer naar een stageplaats!

Vraag naar onze vacatures. Bel Monique van Holland, afdeling P&O, telefoon 06-81804204. Of stuur uw (open) sollicitatie per e-mail aan po@pozob.nl of per post aan PoZoB, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 312, 5500 AH Veldhoven. U ontvangt binnen 2 weken een reactie.

Blog

Hier lees je de verzameling blogs van Niels, wijlen directeur van PoZoB.

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?