Tel. 040 - 230 69 20

Werken bij PoZoB

PoZoB is een jonge, dynamische en innovatieve zorggroep met 50 kantoormedewerkers in Veldhoven en 197 praktijkondersteuners in het veld. In onze informele cultuur voelen zelfstandige werknemers, die van aanpakken èn samenwerken houden, zich vrij en thuis.

Wil jij meewerken aan eerstelijns zorgverbetering?

PoZoB is landelijk koploper in het verbeteren van eerstelijns zorgverlening voor patiënten met een chronische aandoening. Al sinds 2002 zetten wij ons in om de hoogste kwaliteit zorg te leveren met onze vernieuwende zorgprogramma’s. Dit kunnen we alleen realiseren dankzij de inzet van onze praktijkondersteuners en kantoormedewerkers. Stuk voor stuk mensen met goede kwaliteiten en een grote motivatie om bij te dragen aan zorgverbetering. Echte ambassadeurs van PoZoB.

Wij bieden onze praktijkondersteuners:

De kans om actief bezig te zijn met integrale zorgverbetering;
Veel ruimte voor eigen initiatief, zelfontplooiing en zelfstandigheid;
Intensieve, constructieve samenwerking met ketenpartners;
Heldere communicatie en regelmatige werktijden.

Spreken deze mogelijkheden je aan en wil je onderdeel worden van ons team? Bekijk onze huidige vacatures en stages.

Vacatures

De professionaliteit èn benaderbaarheid van praktijkondersteuners van PoZoB wordt gewaardeerd door zowel patiënten en huisartsen. Wil jij een ambassadeur van PoZoB worden?

Bekijk alle vacatures

Stages

Op zoek naar een informele leeromgeving waar je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen op het gebied van praktijkondersteuning, eerstelijns psychologie of somatiek? Bekijk de stageplekken bij PoZoB.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Monique van Holland, afdeling P&O, telefoon 06-81804204. Of stuur een (open) sollicitatie per e-mail aan po@pozob.nl of per post aan PoZoB, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 312, 5500 AH Veldhoven.
Je krijgt binnen 2 weken een reactie.

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?