Tel. 040 - 230 69 20

Over PoZoB

Sinds 2002 verbetert PoZoB (Praktijkondersteuning Zuidoost-Brabant) de eerstelijns zorg voor patiënten met een chronische of psychische aandoening en voor kwetsbare ouderen.

Wij geloven in gezamenlijke zorgverbetering in de vorm van praktijkondersteuning, zorgprogramma’s en wetenschappelijk onderzoek. Kwaliteit van zorg staat bij ons voorop. Samen met zorgverleners en patiënten gaan we voor de beste zorg op maat. Bij onze 150 huisartspraktijken in Zuidoost-Brabant en Noord Limburg werken ruim 200 betrokken praktijkondersteuners. Zij verlenen op een enthousiaste en professionele manier zorg aan mensen met een chronische aandoening of psychische klachten (GGZ) en aan kwetsbare ouderen.

Onze visie

Innovatieve zorg op maat, daar streven wij naar. We realiseren dat met kleinschalige, complete, toegankelijke en professionele ketenzorg waarin persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal staat. We ontzorgen huisartsen door ze hoogwaardige praktijkondersteuning te bieden. Als gevolg van deze waardevolle samenwerking zijn we in staat om met elkaar vernieuwende zorgprogramma’s te ontwikkelen.

Samenwerking

PoZoB is een onafhankelijke vereniging die intensief met andere partijen samenwerkt. Wij stimuleren initiatieven vanuit het veld. Daarom geven wij onze praktijkondersteuners en andere zorgpartners volop ruimte om samen met de patiënt de beste behandeling te kiezen.
Bekijk onze partners

Innovatie

E-health, gepersonaliseerde zorg, zorgketenintegratie. De zorg is altijd in ontwikkeling, en PoZoB dus ook. Wij spelen in op ontwikkelingen in de voortdurend veranderende zorgmaatschappij en geven richting aan het verbeteren van zorg.
Bekijk onze innovatieve programma’s

Werken bij PoZoB

PoZoB is een jonge, dynamische en innovatieve zorggroep met 40 kantoormedewerkers in Veldhoven en 197 praktijkondersteuners in het veld. In onze informele cultuur voelen zelfstandige werknemers, die van aanpakken èn samenwerken houden, zich vrij en thuis.

Lees meer over werken bij PoZoB

Blog

Onze directeur Niels maakt je graag deelgenoot van zijn ervaringen met de zorg.

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?