Tel. 040 - 230 69 20

Categorie: POH Kwetsbare Ouderen

Basisscholing Kwetsbare ouderen maandag 9 oktober 2023, POH

26 maart 2023

Huisartsen en POH die starten met het zorgprogramma Kwetsbare Ouderen krijgen in een gezamenlijke avondscholing uitleg. Deze scholing komt in aanmerking voor 2 accreditatiepunten. Je mag hier 2,5 uur scholingstijd declareren.

KIK-bijeenkomst seksualiteit en intimiteit, maandag 6 november 2023, POH

26 maart 2023

Intimiteit en seksualiteit blijft belangrijk als mensen ouder worden. Mensen zijn tot op hoge leeftijd seksueel actief. Je mag hiervoor 2,5 uur scholingstijd declareren.

KIK-bijeenkomst samen beslissen met kwetsbare ouderen maandag 5 juni 2023, POH

26 maart 2023

Ouderen voelen zich door ‘samen beslissen’ zekerder over de keuzes die zij maken, zijn gemotiveerder om de behandeling vol te houden en kiezen minder vaak voor behandelingen die niet bijdragen aan hun kwaliteit van leven. Zorgverleners ervaren meer voldoening en constateren dat ouderen vaker kiezen voor behandelingen die bijdragen aan wat er werkelijk toe doet in hun leven en dat van hun naasten. Je mag hiervoor 2,5 uur scholingstijd declareren.

Leerbijeenkomst ZorgbrugZO! St. Jans Gasthuis, maandag 27 maart 2023, POH

26 maart 2023

Leerbijeenkomst voor huisartsen, praktijkondersteuners, verpleegkundig specialisten werkzaam met het zorgprogramma kwetsbare ouderen in adherentiegebied St. Jans Gasthuis.

Blijf op de hoogte

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?