Tel. 040 - 230 69 20

Precies voor kwetsbare ouderen

28 september 2021

Zo’n 25 organisaties, gemeenten en verzekeraars in Zuidoost-Brabant bundelen nu zo’n 3 jaar al hun krachten in het Programma Precies! Bevlogen professionals en ouderen(-vertegenwoordigers) zijn met in totaal 8 thema’s aan de slag met als doel : geen enkele thuiswonende oudere in de kou laten staan. Nu niet en over 10 jaar niet. Er is een groot gevoel van urgentie om dit te realiseren. Precies!

PoZoB draagt uiteraard ook haar steentje bij. Zo zijn we kartrekker voor het speerpunt Uniforme cliëntinformatie = onderlinge gegevensuitwisseling binnen het totale zorgnetwerk in afstemming met de landelijke en regionale (ICT) ontwikkelingen. En we leveren volop bijdragen onder andere speerpunten zoals Versterking Zorgprogramma kwetsbare ouderen en Overbruggingshulp.

Als we kijken waar we nu staan, dan zijn er al mooie dingen bereikt. Sommige resultaten zijn in Precies!-verband ontstaan en uitgewerkt. Andere resultaten zijn geïnitieerd door partners en hebben we samen versterkt en groter gemaakt. Dankzij velen ligt er een mooie basis om op verder te bouwen. Ondanks (en dankzij) alle uitdagingen in corona-tijd.

Lees hier de tussenrapportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?