Tel. 040 - 230 69 20

Eerste ervaringen PerfectSamen bordspel positief

1 juni 2017

Inmiddels zijn al een aantal FTO’s bezocht waar het nieuwe PerfectSamen bordspel is geïntroduceerd om de samenwerking tussen huisarts en apotheker bespreekbaar te maken. En de eerste ervaringen zijn positief!

Anne-Marie Nijpels (apotheker in Eindhoven): ‘ Het spel is een spannende en aantrekkelijke manier om de samenwerking bespreekbaar te maken. Het dwingt je om het over basale zaken in de samenwerking te hebben. Zoals hoe werk jij (huisarts), hoe werk ik, welke afspraken hebben we al, weten we dat van elkaar en zouden we er nog meer moeten maken?
Je leert elkaar op een andere manier kennen. De eerste stappen zorgen voor wederzijdse duidelijkheid en vormen een goede basis om vervolgens te kijken hoe de patiënt er baat bij gaat hebben. Daar doen we het uiteindelijk voor. Voor de continuïteit vind ik het belangrijk om dit spel één keer per jaar te spelen. Zo kan je als FTO groep kijken wat er verbeterd is en hoe we verder kunnen verbeteren’.

  

 

 

 

 

 

Samen streven naar perfecte zorg met medicijnen zonder verspilling. Dát is PerfectSamen door huisarts, patiënt en apotheker.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?