Tel. 040 - 230 69 20

Categorie: POH Astma / COPD

Verdiepingsscholing Astma COPD, dinsdag 12 december 2023 POH

27 september 2023

Doelgroep: praktijkondersteuners van PoZoB die werken met het zorgprogramma astma/COPD. Deze scholing komt in aanmerking voor 4 accreditatiepunten. Deze scholing is verplicht 1 x per 3 jaar. Je mag hiervoor 3,5 uur scholingstijd declareren. Docent: Maria

Verdiepingsscholing stoppen met roken, farmacotherapie verdieping donderdag 7 december 2023, POH

27 september 2023

Deze training wordt gegeven door een trainer van Sinefuma en is verplicht 1 x per 3 jaar te volgen. Je mag hiervoor 4 uur scholingstijd declareren.
Docent:Tiny Rooijendijk

Accreditatie: Deze scholing is geaccrediteerd in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken, de NVvPO en de V&VN met 3 punten.

IMIS (inhalatie instructie) training, dinsdag 28 november 2023 POH

27 september 2023

De training is voor huisartsen en POH’s en we zullen kijken of we ook de medewerkers van apotheken in deze regio de mogelijkheid kunnen geven zich hiervoor in te schrijven.
Voor POH uit de regio Valkenswaard, Eersel, Bergeijk, Bladel en Veldhoven noteer deze datum alvast in je agenda! Ook andere POH’s uit andere regio’s zijn welkom.

Online Scholing Spirometrie, dinsdag 21 november 2023, POH

27 september 2023

Deze scholing is alleen online te volgen.
Dit is een vernieuwde versie van de scholing “spirometrie”, waarbij naast de uitvoering van de spirometrie ook de interpretatie (adhv ROER) en het vervolg beleid aan bod komen aan de hand van casuïstiek.
De scholing kan facultatief door iedere POH /HA gevolgd worden, echter voor zelf blazende- en/of zelf beoordelende huisartsenpraktijken die geen CASPIR-cursus gevolgd hebben, is dit een verplichte scholing welke 1x per 3 jaar gevolgd dient te worden.
De scholing is voor huisartsen en POH geaccrediteerd met 3 punten.
LET OP: om in aanmerking te komen voor de accreditatiepunten dient iedere deelnemer uiterlijk 1 maand na de scholing een casus aangeleverd te hebben welke beoordeeld is volgens de ROER en het vervolg beleid daarbij aan te geven. Hier krijgt u een terug koppeling over.
De scholing wordt gegeven door een staf-kaderarts Astma/COPD en een stafmedewerker / consulente vanuit DSP. Je mag hiervoor 3 uur scholingstijd declareren.
Deze scholing on-line gegeven via zoom of teams

Blijf op de hoogte

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?