Tel. 040 - 230 69 20

Leiding geven aan digitalisering, maandag 27 november 2023 – VIP ambassadeurs

Als samenleving staan we voor een grote opgave. Door de toename van het aantal ouderen en andere demografische ontwikkelingen stijgt de vraag naar zorg, terwijl het aantal mensen dat die zorg kan leveren juist afneemt. Meer persoonsgerichte zorg en duurzame huisartsenzorg maakt het nodig dat we met z’n allen efficiënter gaan werken en meer zorg op maat gaan leveren. Digitalisering helpt daarbij. Daarnaast wordt de maatschappij zelf steeds digitaler en verwachten mensen dat ook van de huisartsenzorg.

Tegelijkertijd is digitalisering een onderwerp waar in de zorg best mee geworsteld wordt. Niet iedereen staat te juichen bij de inzet van technologie en uit landelijk onderzoek blijkt dat 17% van de zorgmedewerkers nog onvoldoende digivaardig is.

Betere digitale vaardigheden zorgen ervoor dat je efficiënter en sneller kan werken zodat je tijd en ruimte overhoudt voor de patiënten die jou hard nodig hebben. En dat het je rust en werkplezier oplevert. Als PoZoB faciliteren we onze huisartsenpraktijken en medewerkers in hun ontwikkeling van deze noodzakelijke digitale vaardigheden.

Maar hoe motiveer je zorgverleners om hun digitale vaardigheden te verbeteren? Wat is jouw rol als VIP-ambassadeur hierin? En hoe zorg je als VIP-ambassadeur voor borging in processen? Met deze training willen we je daarbij op weg helpen. Tijdens de training ‘Leidinggeven aan digitalisering’ ontvang je informatie, wissel je volop ervaringen uit met collega’s en ga je zelf aan de slag met opdrachten.

Het resultaat?

  • Verdieping op het thema ‘leiding geven aan digitalisering’
  • Inspiratie over hoe je je medewerkers meeneemt in digitalisering
  • Praktische tips en tricks hoe je de digitale vaardigheden van de praktijk verbetert
  • Inzicht in welke competenties digitaal leiderschap van jou vraagt

De training wordt verzorgt door Suzanne Verheijden, eigenaar van Buro Strakz en oprichter van www.digivaardigindezorg.nl.

* PoZoB vindt het belangrijk dat alle VIP ambassadeurs deelnemen aan deze training. Daarom stelt PoZoB vanuit de projectgelden een bedrag beschikbaar om de overuren van deze training te vergoeden. Na de training zijn de uren te boeken in TimeChimp onder de code digitalisering.

Velden uit het intranet

Registratie ingeschakeld

1

Registratie open

1

Registratie sluit op

2023/11/24 11:00

Registratie geannuleerd

Maximum aantal registraties

35

Beschikbare plaatsen

26

Informatie

Beschikbare plaatsen: 26

Data informatie

27-11-2023 16:00 tot 27-11-2023 19:30

Locatie: PoZoB, zaal 5


Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?