Tel. 040 - 230 69 20

Leiding geven aan digitalisering, maandag 20 november 2023, stafmedewerkers

Als samenleving staan we voor een grote opgave. Door de toename van het aantal ouderen en andere demografische ontwikkelingen stijgt de behoefte aan zorg, terwijl het aantal mensen dat die zorg kan leveren juist afneemt. Meer persoonsgerichte zorg en duurzame huisartsenzorg maakt het nodig dat we met z’n allen efficiënter gaan werken en meer zorg op maat gaan leveren. Digitalisering helpt daarbij. Daarnaast wordt de maatschappij zelf steeds digitaler en verwachten mensen dat ook van de huisartsenzorg.

Tegelijkertijd is digitalisering een onderwerp waar in de zorg best mee geworsteld wordt. Niet iedereen staat te juichen bij de inzet van technologie en uit landelijk onderzoek blijkt dat 17% van de zorgmedewerkers nog onvoldoende digivaardig is.

Betere digitale vaardigheden zorgen ervoor dat je efficiënter en sneller kan werken zodat je tijd en ruimte overhoudt voor de patiënten die jou hard nodig hebben. En dat het je rust en werkplezier oplevert. Als PoZoB faciliteren we onze huisartsenpraktijken en medewerkers in hun ontwikkeling van deze noodzakelijke digitale vaardigheden.

Maar hoe motiveer je zorgverleners om hun digitale vaardigheden te verbeteren? Wat is jouw rol als leidinggevende of stafmedewerker hierin? Hoe past digitalisering en zorgtechnologie in bestaande en nieuwe zorgprocessen? En hoe zorg je als leidinggevende/stafmedewerker voor borging in processen? Met deze training willen we je daarbij op weg helpen. Tijdens de training ‘Leidinggeven aan digitalisering’ ontvang je informatie, wissel je volop ervaringen uit met collega’s en ga je zelf aan de slag met opdrachten.

Het resultaat?

  • Verdieping op het thema ‘leiding geven aan digitalisering’
  • Inspiratie over hoe je je medewerkers meeneemt in digitalisering
  • Praktische tips en tricks hoe je de digitale vaardigheden van de praktijk verbetert
  • Inzicht in welke competenties digitaal leiderschap van jou vraagt

De training wordt verzorgt door Suzanne Verheijden, eigenaar van Buro Strakz en oprichter van www.digivaardigindezorg.nl.

Lukt het niet om 20 november aanwezig te zijn, dan kun je ook nog aansluiten bij de training voor VIP-ambassadeurs en digicoaches op 27 november van 16.00-19.30, of bij de training voor huisartsen en praktijkmanagers op 13 december en 18 december va 16.00-19.30. Klik op de gewenste datum om je aan te melden.

* PoZoB vindt het belangrijk dat alle genodigde stafmedewerkers deelnemen aan deze training. Daarom stelt PoZoB vanuit de projectgelden een bedrag beschikbaar om de overuren van deze training te vergoeden. Neem je aan deze training deel buiten je reguliere werktijd? Neem dan contact op met Ilona Senders via i.senders@pozob.nl. De overuren zullen vervolgens te boeken zijn in TimeChimp onder de code digitalisering.

Velden uit het intranet

Registratie ingeschakeld

1

Registratie open

1

Registratie sluit op

2023/11/17 11:00

Registratie geannuleerd

Maximum aantal registraties

35

Beschikbare plaatsen

33

Informatie

Beschikbare plaatsen: 33

Data informatie

20-11-2023 13:00 tot 20-11-2023 16:30

Locatie: Museum 't Oude Slot

Adres: Hemelrijken 6 5502 HM Veldhoven


Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?