Tel. 040 - 230 69 20

Samenwerken in de zorg rondom GGZ

10 december 2019

Apanta, DOH, GGzE, Novadic-Kentron, PoZoB, PsyZorg en SGE slaan de handen ineen in een regionaal programma GGZ met als titel ‘Samen Verder!’. De ambitie van deze samenwerking is tweeledig. Ten eerste dat iedere persoon met een GGZ zorgvraag de juiste zorg op de juiste plaats ontvangt. Ten tweede om ervoor te zorgen dat wachtlijsten tot het verleden gaan behoren. Gemeente Veldhoven ondersteunt het initiatief met het ondertekenen van een adhesieverklaring.

Op 5 december hebben alle betrokken partijen de samenwerkingsovereenkomst getekend. Het startsein om flinke stappen te gaan maken!

“Deze overeenkomst is voor ons een hele belangrijke eerste concrete stap om gezamenlijk en integraal aan de slag te gaan met onze gezamenlijke ambitie en te behalen doelstellingen”.

De komende jaren staat in het teken van een gedeelde visie op zorginhoud en processen. En om te komen tot oplossingen en implementatie hiervan. Het programma is opgebouwd uit verschillende pilots. Vanuit de bestaande pilots wordt er bekeken wat er nog meer nodig is om de doelstellingen te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?