Tel. 040 - 230 69 20

Medewerkers in beeld

Karin Scheele

“Zorg voor de patiënt staat centraal bij PoZoB” Karin Scheele start op 1 december 2019 als medisch bestuurder bij PoZoB. Zij neemt de taken over van haar voorganger Arnold Romeijnders, die afscheid neemt als medisch bestuurder. Karin heeft veel zin in haar nieuwe functie en bereidt zich momenteel praktisch voor. “Uiteraard werkt Arnold me goed in. Het is prettig dat hij als adviseur aan PoZoB verbonden blijft. Daarnaast heb ik al een aantal leden gesproken en zal ik de komende periode met nog meer leden en stakeholders spreken. Dat helpt om snel een goed beeld te krijgen van het DNA […]

Monique Nollen-Vermeulen

“De zorg raakt iedereen” Vanaf 7 januari werkt Monique Nollen-Vermeulen bij PoZoB als interim bestuurder. Deze samenwerking beviel van beide kanten erg goed. Daarom is Monique verheugd dat ze tijdens de algemene ledenvergadering op 12 juni 2019 is benoemd is tot algemeen bestuurder van PoZoB. “Ik wil me langer binden aan deze dynamische organisatie,’ zegt Monique. “Voor mij was de eerstelijnszorg nieuw. De dynamiek en uitdagingen in deze branche spreken me enorm aan. De zorg raakt iedereen. Dat beseft iedereen die bij PoZoB betrokken is. “Samen goede zorg mogelijk maken: dat zit heel stevig verankerd in het DNA en de […]

Ingrid Sterken

Ingrid Sterken werkt in december 12,5 jaar als praktijkondersteuner somatiek bij PoZoB.“Ik ga altijd blij naar mijn werk. Mijn nieuwsgierigheid naar mensen en hun verhalen, maakt iedere werkdag bijzonder. Van tevoren weet ik niet wat de dag me gaat brengen. Elke dag is anders. Dat maakt het ook zo leuk “, vertelt Ingrid.

Jeroen van de Nieuwenhof

Jeroen van de Nieuwenhof werkt inmiddels 5 jaar bij PoZoB. Hij werkt als praktijkondersteuner GGZ en stafmedewerker GGZ op kantoor. ‘De ideale combi’, zoals hij zelf zegt.

Jolanda Hutten

Jolanda Hutten werkt sinds december vorig jaar bij ons als praktijkondersteuner somatiek. Hoewel ze nog in haar inwerktraject zit (dat ruim 1,5 jaar duurt), voelt Jolanda zich als een vis in het water bij PoZoB.

Vivianne Peeters

Vivianne Peeters werkt al 9 jaar bij ons als praktijkondersteuner somatiek. Daarnaast heeft ze verschillende andere rollen, waaronder ambassadeur van het nieuwe intranet. Vivianne is werkzaam bij huisartsenpratijk Verzijl in Valkenswaard.

Blijf op de hoogte

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?