Tel. 040 - 230 69 20

Vivianne Peeters

8 mei 2017

Vivianne Peeters werkt al 9 jaar bij ons als praktijkondersteuner somatiek. Daarnaast heeft ze verschillende andere rollen, waaronder ambassadeur van het nieuwe intranet.

Omdat ik tijd heb voor de persoon kunnen we samen kijken welke weg we moeten bewandelen.

Voor Vivianne is persoonlijk contact een van de belangrijkste elementen van de zorg. Het leukste aan haar werk als POH vindt ze dan ook dat ze een goede, persoonlijke band kan opbouwen met patiënten. “Omdat ik tijd heb voor de persoon kunnen we samen kijken welke weg we moeten bewandelen,” vertelt ze.

Maar ook van de interactie met collega’s via het vernieuwde intranet wordt Vivianne erg enthousiast. “Ik vind werken met internet onwijs leuk! Ik probeer dagelijks te zoeken naar informatie die ik kan delen waarvan ik weet dat het anderen verder helpt of zal inspireren of triggeren.”

PoZoB is een warm nest

Ambassadeur

Dit alles kan Vivianne doen omdat PoZoB de ruimte geeft om te blijven ontwikkelen. “PoZoB is een warm nest,” zegt ze beslist. Het kost haar dan ook geen enkele moeite zich te presenteren als een ambassadeur van PoZoB en op deze manier bij te dragen aan de verbetering van de zorg.

Bijvoorbeeld door middel van medicatiebeoordelingen (polypharmacie). In overleg met de huisarts en de apotheker wordt bekeken of patiënten al hun medicatie nodig hebben en of de combinatie van medicijnen wel goed genoeg werkt.

Vivianne: “Het is verbazingwekkend bij hoeveel mensen we medicatie hebben kunnen aanpassen, afbouwen of zelfs stoppen. De waardering die ik van patiënten krijg is geweldig en zorgt ervoor dat ik al jaren met plezier naar mijn werk ga.”

Vivianne is werkzaam bij huisartsenpratijk Verzijl in Valkenswaard en is te vinden op het intranet en op LinkedIn.

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?