Tel. 040 - 230 69 20

Karin Scheele benoemd tot medisch bestuurder PoZoB

1 oktober 2019

Karin Scheele is op 26 september 2019 tijdens de algemene ledenvergadering benoemd tot medisch bestuurder van zorggroep PoZoB. Vanaf 1 december neemt zij de taken over van haar voorganger Arnold Romeijnders die afscheid neemt als medisch bestuurder.

Partijen verbinden
Karin zal zich samen met algemeen bestuurder Monique Nollen focussen op de medisch-inhoudelijke en proactieve doorontwikkeling van de transmurale samenwerking en innovatieve zorgprogramma’s van PoZoB. Daarnaast heeft Karin extra aandacht voor de vakinhoudelijke en praktische praktijkondersteuning om zo ontzorging van huisartsen te realiseren. Ze werkt daarbij altijd vanuit de overtuiging dat verbinding met alle partijen de zorg voor patiënten ten goede komt.

Ambitie
Als medisch adviseur heeft Karin haar medische kennis ingezet om de evidence based zorg voor patiënten te verbeteren. Wetenschappelijk inzichten staan bij haar aan de basis om betere zorg te verlenen en waar het kan gestroomlijnder te laten verlopen. Karin zal haar kennis en ervaring inzetten om proactief de ontwikkeling van PoZoB en de innovatie van de eerstelijnszorg verder gestalte te geven. Haar ambitie is om de innovatieve rol van PoZoB in de transmurale en eerstelijnszorg vanuit de huidige stabiele basis te bestendigen en uit te bouwen. PoZoB wil met passende zorg door de juiste zorgverlener op de beste manier, tijd en plaats patiënten optimaal ondersteunen. De ontwikkeling van e-health, ICT-ondersteuning, digitalisering en de doorontwikkeling van de bestaande praktijkondersteuning, ketenzorg en zorgprogramma’s geven daar praktisch handen en voeten aan en zijn een impuls voor maatwerk in de eerstelijnszorg.

Lees meer over Karin Scheele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitgelicht

Nieuws, events, zorginnovaties, zorgprogramma’s en meer.

Contact

Heb je een vraag of verzoek voor informatie, publicaties of logo’s?